bkk

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási rendje!

Annak érdekében, hogy megóvjuk munkatársaink, ügyfeleink, és hozzátartozóik egészségét, ügyfélszolgálati irodánk április 14-től visszavonásig munkanapokon 8:00-12:00 között tart nyitva, kérjük ügyfeleinket, hogy az átmeneti időszakban ügyeljenek saját maguk és a dolgozók egészségére is azzal, hogy egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon az ügyfélszolgálaton és csak addig míg kártyáját meg nem kapja.

Óvintézkedéseink célja, hogy ügyfeleink zavartalan kiszolgálása mellett biztosítsuk szolgáltatásunk zavartalan működését.

Ügyfeleink együttműködését és megértését nagyon köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

 

 

2020. december 31-ig érvényes a Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Önkormányzata nevében örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, miszerint  minden Berettyó Kártya tulajdonos számára 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk a kártya érvényességét! Használják a kártyákat 2020-ban is Berettyóújfaluban több mint 30 partnerünknél, Debrecenben és az ország több mint 1500 pontján, ahol a magyar kedvezménykártya almás matricáját látják!

Akik még nem vették át kártyájukat keressék irodánkat. A megszokott nyitvatartással várjuk a leendő kártyatulajdonosokat és a leendő új kártyaelfogadó partnereinket.

Sikerekben, eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánnak partnereinknek, meglévő és leendő kártya tulajdonosainknak a Berettyó Kártya ügyfélszolgálat munkatársai.