bkk

Tájékoztató Kártyaelfogadó Partnereink részére

 

 A Berettyó Kártya program célja, hogy mind Berettyóújfalu lakosai, mind a városban dolgozók, mind a Berettyó Kártyát elfogadó Partnerek számára olyan megoldást biztosítson, mely mindenki számára előnyt jelent és azáltal hogy kedvezményes vásárlási ajánlatokkal vagy szolgáltatások igénybevételével segítse a Berettyóújfaluban élőket, élénkítse a gazdasági folyamatokat és támogassa a helyi közösségeket.

 A Kártyaelfogadó Partnerek számára a rendszerhez történő csatlakozás DÍJMENTES, a csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a termék,szolgáltatás árából a Kártyaelfogadó Partner vevőszerzési felajánlást tegyen, ez alapján pedig a Berettyó Kártyával rendelkező vásárló azonnali vásárlási kedvezményben részesüljön.

 A Berettyó Kártya program célja, hogy a Kártyaelfogadó Partnereket, vállalkozásokat, üzleteket minél több vásárló keresse fel, a Berettyó Kártya tulajdonosai pedig minél több üzletben, szolgáltatónál azonnali árkedvezményben részesüljenek.

 A Kártyaelfogadó Partnerek, a Magyar Kedvezményhálózattal történő együttműködésnek köszönhetően, a Berettyó Kártya tulajdonosok mellett, - amennyiben üzleti érdekük és tevékenységi körük úgy kívánja, a +Discount Közösségi Kedvezménykártya családhoz tartozó kártyák (pl.: Erzsébetváros Kártya, Zuglókártya, OMSZ szolgálati igazolványok, Rockkártya, MASPORT-kártya) tulajdonosait is, - ez országszerte megközelítőleg kétszázezres vásárlóerőt jelent- elérhetik kedvezményes ajánlataikkal a partnerségen keresztül. A lokális és az országos bevétel növekedés lehetőségét kínáljuk Önöknek, amelye együttműködés keretében célzott, a célcsoportokra szabott adatbázis marketing szolgáltatásainkkal tudják kölséghatákonnyá tenni reklámtevékenységüket is.

 A Kártyaelfogadó Partner döntheti el, hogy kizárólag a helyi Berettyó Kártya tulajdonosainak biztosít vásárlási kedvezményeket, vagy kihasználva a Berettyóújfaluba érkező potenciális vásárlóerőben rejlő lehetőségeket is, valamennyi +Discount Közösségi Kedvezménykártya családhoz tartozó kártya birtokosai részére biztosít kedvezményt a vásárlás során. A kártyát elfogadó üzletek és szolgáltatók listája folyamatosan bővül, melyről az érdeklődők honlaunkon tájékozódhatnak.

 

Hogyan növeli a Berettyó Kártya a forgalmat?

 

 A Berettyó Kártya tulajdonosai elsősorban azokat az üzleteket, szolgáltatásokat fogják felkeresni, ahol kedvezményesen vásárolhatnak. Minél szélesebb körű és minél nagyobb mértékű kedvezményt kínál egy-egy Kártyaelfogadó Partner, annál keresettebb lesz a kártyabírtokosok körében.

 

Milyen feltételekkel lehet egy vállalkozás Berettyó Kártya elfogadóhely?

 

 A Kártyaelfogadó Partnerek számára a rendszerhez és a programhoz történő csatlakozás DÍJMENTES, a csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a termékek, szolgáltatások árából a Kártyaelfogadó Partner kedvezményt biztosítson, vevőszerzési felajánlást tegyen, mely alapján a Berettyó Kártyával rendelkező vásárló azonnali vásárlási kedvezményben részesüljön.  A kedvezményes áruk szolgáltatások körét, a vevőszerzési felajánlás, kedvezmény mértékét az elfogadóhely üzletpolitikája szerint határozhatja meg. A Kártyaelfogadó Partnereknél elérhető kedvezményekről a kártyabirtokosok a http://berettyokartya.hu/index.php/elfogadohelyek oldalon és e-mailben  rendszeresen tájékoztatást fognak kapni. 

 Amennyiben Kártyaelfogadó Partner szeretne lenni, kérjük a mellékletben található "Kártyaelfogadó Partner regisztráció" dokumentumot töltse ki és küldje el részünkre.

 

Csatlakozni egyszerűbb, mint gondolná!

 

 A letöltött és kitöltött, majd cégszerűen aláírt nyomtatványt 2 eredeti példányban kell visszaküldeni postai úton vagy személyesen leadni ügyfélszolgálatunkon. (Berettyó Kulturális Központ, 4100 Berettyóújfalu, Szent István tér 11.)

 

A CSATLAKOZÁS DÍJMENTES!

 

Amennyiben további információra van szüksége keressen fel minket elérhetőségünk egyikén:

 

Berettyó Kártya ügyfélszolgálat:

Cím: 4100 Berettyóújfalu Bajcsy-Zs u. 27.

Tel: +36307369609

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PARTNERSZERZŐDÉS LETÖLTÉSE