bkk

Mit kell tudni a Berettyó Kártyáról?

 

 A Berettyó Kártya egy intelligens, NFC chippel is ellátott, több funkció lehetőségét magában hordozó, névre szóló kártya, amely a +Discount Közösségi Kedvezmény kártyacsalád tagja.

 A Berettyó Kártya tulajdonosai azonnali vásárlási kedvezményeket tudnak igényba venni a Magyar Kedvezményhálózattal szerődött kártyaelfogadó helyeken (www.kedvezmeny.hu), jelenleg országosan több mint 1500 üzletben, valamint számos kulturális rendezvényre (www.programstart.hu) kedvezményese árú belépőjegyet vásárlolhatnak.

   mkh

 

Kik vásárolhatják/kaphatják meg a Berettyó/Turizmus kártyát?

 

 Minden 18. életévét betöltött berettyóújfalui állandó lakcímmel rendelkező személy ingyen megkaphatja, de a kártya bárki számára elérhető lakcímtől függetlenül is.

 A Turizmus Kártya éves díja  12700 forint, azon személyeknek kik nem jogosultak az ingyenes kártyára.  A kártya az adott naptári évben érvényes és biztosít kedvezményes vásárlási lehetőséget. A Kártyaelfogadó Partnerek számára ingyenesen biztosítjuk a Berettyó Kártyát, mely feltétele a Berettyóújfaluban egyedülállóan működő szociális pontrendszer használatának.

 

Hogyan juthatok hozzá a Berettyó Kártyához?

 

 A kártya igénylőlap kitöltése után, amely letölthető honlapunkról (igénylőlap letöltése), és megtalálható ügyfélszolgálati irodánkban is (Berettyóújfalu, Mártírok u. 4). Amennyiben szükséges és nem jogosult az ingyenes kártyára az éves kártyahasználati díj megfizetése után ügyfélszolgálatunkon, azonnal kiállítjuk Turizmus Kártyáját.

 

Meddig érvényes a Turizmus Kártya?

 

 A kártya az adott naptári évben érvényes és biztosít jogosultságot kedvezményes vásárlások igénybevételére. A kártya érvényességét minden évben meg kell hosszabítani, melynek díja (amennyiben nem jogosult az ingyenes kártyára) bruttó 12700 Ft. A kártya érvényességét a kártya hátoldalára ragasztott matricával lehet ellenőrizni. A kártya érvényességének lejárata előtt a kártyatulajdonosok email-ban értesítést fognak kapni.